alamaisoncare

À LA MAISON CARE & STEFFIT DETSKÉ MENU

Ako rodičia detí určite oceníte informáciu, že v Bratislave existuje koncept bilingválnych jasieľ a víkendového stráženia Á la maison care.

Babky a dedkovia sú ďaleko, alebo nie sú k dispozícii? Materské centrum Á la maison care v susedstve Horského parku je koncept jasličiek a profesionálneho stráženia, v ktorom sa o deti starajú profesionálne pedagogičky a zdravotné sestry z detských oddelení.

À la Maison care je špeciálny koncept:

  • bilingválnych jasieľ
  • večernej ,,škôlky”
  • individuálneho stráženia
  • bilingválneho vzdelávania v anglickom a v ruskom jazyku

À la Maison jasličky

Jasličky majú k dispozícii terapeutický domček a terapeutickú miestnosť plnú mäkkých podložiek a vankúšov, interaktívnu tabuľu na písanie perom aj prstom pre menšie deti, rozľahlú záhradu, saunu, niekoľko priestranných kúpeľní, komfortné zázemie pre hru aj oddych detí, súkromný východ do bezpečnej, oplotenej záhrady.

Zdroj: www.alamaisoncare.sk

À la Maison individual

Individuálne stráženie detí počas víkendu pre vyťažených rodičov. Pre deti to bude dobrodružstvo na celý víkend plné hier, aktivít a nepretržitej profesionálnej starostlivosti. Unikátna služba je určená pre deti od 2 do 9 rokov v závislosti od predchádzajúcich skúseností s prespávaním u starých rodičov alebo s opatrovateľkou.

À la Maison night care

Jedinečná služba večerného stráženia detí, ktorá v Bratislave tak chýbala. Večerné stráženie je dostupné v piatky až nedele od 17.00 hod. do nasledujúceho rána do 10.30 hod.

Unikátna služba je určená pre rodičov z Bratislavy a blízkeho okolia, ktorí majú večer pracovné povinnosti alebo sa zúčastňujú dôležitých spoločenských udalostí, a pritom vyžadujú pre svojich potomkov tú najlepšiu opateru, bezpečie a komfort.

Koncept večerného stráženia sa prispôsobuje potrebám dieťaťa, no zároveň zachováva režim, ktorý deti potrebujú. Počas večerného stráženia sa deti bavia hrou, wellness aktivitami, čítaním, tvorivými dielňami, montessori aktivitami, zábavou s interaktívnou tabuľou na písanie perom alebo prstom pre všetky vekové kategórie. Neoddeliteľnou súčasťou stráženia je pestrá, zdravá strava, dohľad  počas nočného spánku a doobedné aktivity.

strava

StefFit vyvážená strava ,,spokojné batoľa”

Sme veľmi radi, že sa nám podarilo vytvoriť spoluprácu s À la Maison care a dostali sme tak možnosť pozitívne ovplyvniť zdravie detí v tomto unikátnom a vysoko profesionálnom projekte. Detičkám budeme zabezpečovať zdravú stravu, predovšetkým obedy. Tešíme sa, že deťom ukážeme, že strava môže byť nielen zdravá, ale aj chutná zároveň.

„V našej firme myslíme aj na Vaše deti, práve detstvo je najdôležitejšie obdobie pre správne návyky stravovania.”

Všetky informácie o À la Maison care nájdete na ich webovej stránke www.alamaisoncare.sk

Zdieľajte tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Scroll to top