Denisa Stefanova: Životná vášeň je mojím celoživotným štýlom

Presne takto znie názov nového rozhovoru s majiteľkou STEFFIT, ktorý bol publikovaný na portáli Kam za krásou.

Niekedy človeku stačí len jedna malá iskra v živote a môžu sa mu otvoriť brány do nepreskúmaného sveta. Sveta, v ktorom môžu byť všetci zdravšími, šťastnejšími a lepšími ľuďmi. A práve takéto brány sa otvorili Denise Stefanovej, všetkým známej ako STEFFI.

,,Zo začiatku som sa veľa vzdelávala a skúšala variť zdravé jedlo. Používala som len zdravé suroviny. Medzi mojich prvých zákazníkov patrila moja rodina, kamaráti a ja samotná. Túto moju cestu sprevádzalo mnoho učenia a skúšania. Kombinácia športu a zdravej stravy sa mi začali osvedčovať.

Začala som na sebe vidieť výsledky, cítila som sa skvele a dosahovala som vyššiu výkonnosť. Prestali bolesti hlavy a ťažkosti so žalúdkom. Váha išla dole a našla si stabilné číslo, ktoré si touto zdravou vyváženou stravou udržiavam do dnešného dňa. Za nejaký čas si túto zmenu na mne začali všímať i druhí ľudia.

Neskôr som začala dostávať pozitívne reakcie od ľudí, ktorí jedlo ochutnali. Podporovali ma a nabádali ma k tomu, aby som sa tým živila. Postupne som si to začala uvedomovať aj ja, že môžem pomôcť druhým cítiť sa lepšie, zbaviť ich ťažkostí, dodať telu vyváženú, zdravú a chutnú stravu. Uvedomovala som si, že touto stravou im môžem pomôcť dosiahnuť ideálnu váhu. Zbaviť sa zbytočných škodlivín, ktoré získavali z nesprávneho stravovania.”

Ako sa Denisa Stefanova, majiteľka StefFit, stala skvelou kuchárkou, vynikajúcou športovkyňou, naštartovala svoje podnikanie a denne pomáha zlepšovať život ďalším ľudom si môžete celé prečítať tu:

Prečítajte si celý článok na webe Kam za krásou!

 

Zdieľajte tento článok:
Scroll to top