Diéta alebo zdravá strava: Na čo by si v živote nemala zabúdať?

Diéta alebo zdravá strava? To je otázka, na ktorej odpoveď sme hľadali v novom článku publikovanom na portáli Kam za krásou.

Moja „krabičková“ strava nie je o zbavovaní sa nadváhy. Aj keď vám pomôže nejaké tie kilá zhodiť, základom je, že sa budete cítiť fit. Touto stravou chcem ľuďom pomôcť, aby sa cítili dobre z dlhodobého hľadiska. Chcem, aby ste sa naučili, že ak telo dostáva všetko, čo vyžaduje, nepotrebuje nič naviac.

Mnoho ľudí opovrhuje zdravou stravou. Ako to môže niekto jesť? Môžem tomu vôbec veriť? Nikdy si nemyslite, že pod zdravým stravovaním sa rozumie držať diétu a piť práškové proteíny. Je to len náhrada stravy. Áno, na začiatku schudnete 7 kg. Avšak za krátky čas ich priberiete naspäť. Nedávajte si termíny. Začnite jesť zdravo práve teraz. Nikdy nie je neskoro začať. Hlavne nezabúdajte, že krátkodobé diéty či hladovanie spôsobujú zdravotné problémy, ktoré si uvedomíte až v pokročilom veku. Nikdy nikto nevydrží držať hladovku a diétu dlhodobo.

StefFit krabičková strava poskytuje všetko, čo telo potrebuje. Nájdete v nej primerané množstvo tukov, cukrov, sacharidov a bielkovín. Všetko pripravované zdravo – z kvalitných surovín. Z našej stravy schudnete poctivé kilá, ktoré sa vám nevrátia späť. Nehľadajte alternatívy rýchleho chudnutia. Radšej poctivo a efektívne. Ako sa hovorí: „Pomaly ďalej zájdeš.“ 

 

Prečíjtajte si celý článok na webe Kam za krásou.

 

Zdieľajte tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Scroll to top