štandardné menu

NAŠE ŠTANDARDNÉ MENU

Aké zloženie stravy má naše štandardné menu? Prečo sa každý deň mení a vyraďujú sa z neho určité zložky? 

Objednali ste si štandardné menu a prišlo vám menu vegetarián? Nebojte, nepomýlili sme sa.

Na základe našich osobných zdravotných výsledkov a výsledkov našich klientov obmieňame a vyraďujeme určité typy surovín každý deň v našom štandardnom menu. Štandardné menu teda neobsahuje každý deň mäso (prepáááčte mäsožravci), mliečne výrobky či potraviny s lepkom.

Príklad nášho štandardného menu:

Pondelok – Vegetariánske menu (nepridávajte výrobky z mäsa)
Utorok – Bezlepkové menu (nepridávajte potraviny s obsahom lepku – obilniny, ovos, raž, špalda)
Streda – Bez lepku a laktózy (nepridávajte potraviny s obsahom lepku a laktózy)
Štvrtok – Bezlaktózové menu (nepridávajte potraviny s laktózou – mliečne výrobky, srvátkové proteíny)
Piatok – Vegetariánske menu (nepridávajte výrobky z mäsa)

Aké sú benefity takejto obmeny stravy?

Vaše telo môže byť pri nadmernej konzumácii mliečnych výrobkov alebo mäsa zakyslené. Takýmto striedaním menu Vám chceme pomôcť dosiahnuť vyrovnanú hodnotu pH a odkysliť organizmus.
Keď je telo veľmi prekyslené, imunitný systém sa oslabuje a vírusy, baktérie či plesne dostávajú zelenú. Začnú sa množiť oveľa rýchlejšie, ako vo vyrovnanom prostredí. Do kyslého prostredia sa najhoršie vstrebávajú vitamíny a minerály potrebné pre naše celkové fungovanie. Následky takéhoto stavu sú devastujúce – postupne sa objavuje ochorenie ciev, srdca, kĺbov a čo je najhoršie, vytvárajú sa podmienky pre vznik rakovinotvorných buniek.
Vďaka našej obmene menu vám pomáhame udržiavať vyrovnané pH, pozitívne tiež ovplyvňujeme vašu váhu a stav vnútorných orgánov. Našim klientom sa upravil krvný tlak, majú lepší cholesterol, už žiadne črevné problémy, pálenie záhy či nafúknuté brucho.

Štandardné menu
Keby vám nepovieme, ani si nevšimnete…

Viacerí z vás sa po prvom prevzatí tašky so štandardným menu čudujete, že veď ste si neobjednali vegetariánske menu uvedené na papieri. Popravde, keby vám to nenapíšeme, pravdepodobne si ani nevšimnete. Všetky zložky stravy (živočíšne bielkoviny, lepok, laktózu) dokážeme chutne nahradiť s rovnakými nutričnými hodnotami.
Vždy vám to však píšeme, aby ste si to všimli a pochopili význam toho, prečo to robíme. Chceme vás naučiť ako sa správne stravovať a ukázať vám, že to určite bez mäsa či iných potravín jeden deň prežijete. A navyše chutne, s rýchlejším chudnutím a lepšími zdravotnými výsledkami.

Ako sa stravovať cez víkend?

Keďže naše menu dovážame len na pondelky až piatky, mnohí sa pýtate, čo máte jesť cez víkend.
Odporúčame vám aspoň jeden deň z víkendu bez mäsa, lepku či laktózy. K vášmu dennému menu vždy dostávate aj papierik o zložení jedál, ktoré vám odporúčame si odkladať. Preštudujte si, aké suroviny používame a snažte sa ich zakomponovať aj do vašich receptov. Zlepšíte tak vaše zdravie a zdravie vašej rodiny. Nakupujte len kvalitné suroviny. Má prísť návšteva? Prekvapte ju a ponúknite im zdravé a chutné recepty, určite sa potešia.

Nezabúdajte tiež na dostatok na dostatok vody. Na odkyslenie organizmu je voda veľmi dôležitá, preto spolupracujeme aj so spoločnosťou Royal Water a ponúkame Vám ich kvalitnú vodu na objednávku. Dodržiavať pitný režim je kľúčom k úspechu, preto nezabudnite piť 2-3 litre vody denne.

Zdieľajte tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Scroll to top