covid-19

OPATRENIA COVID-19

Milí klienti StefFit,

v nasledujúcom texte Vám chceme priblížiť naše opatrenia k súčasnej celosvetovej situácii s koronavírusom Covid-19.

 

Naša prevádzka stále funguje, varíme a dovážame jedlo priamo k Vám domov, vďaka čomu Vy nemusíte zbytočne chodiť do preplnených obchodov. Vyhnete sa tak kontaktu s ďalšími ľuďmi. Veríme, že aj takouto formou celodenného menu dokážeme pomôcť pri prevencii ďalšieho rozširovania vírusu.

 

Zároveň sme vykonali všetky možné opatrenia pre Vašu aj našu bezpečnosť počas pandémie COVID-19:

  1. Do našich priestorov  nesmie vstúpiť nikto iný ako zamestnanec a dovozca potravín Steffit, ktorý má nariadené používať ochranné prvky, musí vykonať všetky bezpečnostné opatrenia a dodržiavať hygienické postupy pri manipulácii s potravinami v súlade so zákonmi a nariadeniami Slovenskej republiky.
  2. Zamestnanci majú nariadenú domácu karanténu okrem času, kedy si plnia pracovné povinnosti – vyhýbajú sa akémukoľvek nadbytočnému kontaktu s okolím.
  3. Prosíme Vás klientov, ktorí už odoberajú stravu, aby boli v čo najmenšom priamom kontakte s našimi dovozcami. Dovozca vás bude kontaktovať akonáhle bude na Vašej adrese, následne keď Vás uvidí, tašku položí a odíde.
  4. Klienti, ktorí si zvolili v objednávkovom formulári platbu v hotovosti, prosíme Vás, aby ste dočasne túto možnosť zmenili na prevod cez bankový účet. 

Zároveň Vám odporúčame dodržiavať aktuálne opatrenia a nariadenia platné pre mesto Bratislava a okolie.

Ďakujeme za porozumenie,

Denisa Stefanova, StefFit.

Zdieľajte tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Scroll to top