ROYAL WATER

Pre našich klientov máme v ponuku aj Royal Water, teda „Kráľovskú Vodu“.

Pochádza zo zdroja, ktorý sa nachádza v srdci Európy v oblastiach s najčistejším a najkvalitnejším pôvodom pitných vôd. Voda je obohatená o ideálny pomer vápnika a horčíka a obsahuje vzácnu kyselinu kremičitú, ktorá dokáže zbavovať telo ťažkých kovov a zabraňovať neurodegeneratívnym ochoreniam ako napríklad Alzheimerova choroba.

Voda sa ťaží z prameňa už zásaditá s podobným pH ako morská voda ( cca 7,4). Na povrch sa dostáva s mierne pozitívnym tlakom pomocou len 60 metrového vrtu. Vďaka plytkému a dobre izolovanému podpovrchovému uloženiu tohto prírodného zdroja (cca 60-70 m pod povrchom), táto minerálna voda neprichádza do kontaktu s bežnými povrchovými látkami, ktoré sa väčšinou nachádzajú v balených pitných vodách, ako napríklad Trítium (3H) a Radón (Rn).

Prečo sme sa rozhodli spolupracovať práve s Royal Water?

Naši dlhodobí klienti už vedia, že sa snažíme do našej firmy priniesť čo najväčšiu kvalitu, takže sme sa snažili hľadať tú najkvalitnejšiu vodu, ktorú sme však stále nevedeli nájsť. Ja Denisa, teda majiteľka Steffit, som však dostala som možnosť vyskúšať si Royal Water. Popri pití tejto vody som si každé ráno merala pH v moči a zisťovala, či to naozaj funguje. Moje pH sa zlepšilo a tým pádom som sa cítila lepšie.

Je veľmi dôležité popri zdravej strave dodržiavať aj pitný režim. Hoci náš jedálniček je robený tak, aby telo nebolo zakyslené, všetci dobre vieme, že nielen nesprávne stravovanie zakysluje organizmus, ale aj spôsob, akým žijeme (stres, nervozita…). Toto sú všetko faktory, ktoré spôsobujú zakyslenie nášho tela. Považujeme za dôležité dodržiavať pitný režim s alkalickou vodou a práve preto sme sa rozhodli pre Royal Water.

Túto vodu si môžte už objednať aj u nás telefonicky alebo prostredníctvom objednávkového formulára a dovozca Vám ju prinesie aj s našim jedlom až k Vám domov. Všetky ceny nájdete v našom cenníku.

DOSLOVA A DO PÍSMENA NEEXISTUJE NIČ DOKONALEJŠIE AKO VODA, KTORÚ STVORILA SAMA PRÍRODA A KTORÁ TVORÍ AŽ 72% NÁŠHO TELA a zabezpečuje všetku komunikáciu medzi všetkými bunkami tela, ale aj tiel všetkých živých organizmov na zemi. Doprajme nášmu telu, ktoré je v súčasnej dobe nadmerne atakované oxidatívnym stresom z nezdravých potravín, nápojov/vody a vzduchu, len to čo si žiada a potrebuje!

Živá Voda pre Váš aktívny život zo 70 000 000 rokov starého ložiska z chránenej krajinnej oblasti.

Základné informácie o Royal Water

➢ Royal Water vyviera už mierne alkalická s pH 7,4 ako ľudská krv, v čistote a kvalite, ktorá spĺňa aj najprísnejšie normy kojeneckej vody. Vodu nie je potrebné upravovať nijakým spôsobom ani pre kojencov.

➢ Obsahuje vzácnu kyselinu kremičitú (H2SiO3), ktorá udržuje pružnosť ciev, podporuje regeneráciu pohybového a oporného aparátu, je zodpovedná za stav a vzhľad nechtov, vlasov a pod… Je nevyhnutná pri tvorbe kolagénovej
matrice, zbavuje organizmus od jedovatých kovov a je aj proti látkou pri otrave hliníkom. Kyselina kremičitá je považovaná za prvok krásy.

➢ Vďaka mikro-klastrovaniu pri ionizovaných verziách rýchlejšie hydratuje organizmus na bunkovej úrovni ako bežná voda.

➢ Vyššie zásadité pH vody efektívne odkysľuje a detoxikuje organizmus.

➢ Vďaka povrchovému napätiu a zásaditosti pozitívne upravuje celkový krvný obraz človeka.

➢ Má vhodný pomer vápnika a horčíka 2:1 a sodíka a draslíka 5:2.

➢ Je so zníženým obsahom minerálov, nezanáša organizmus prebytočnými soľami a preto ju nie je potrebné obmieňať.

➢ Voda je s nízkym obsahom sodíka, je vhodná aj pre ľudí so sodíkovou diétou a ľudí trpiacich obličkovými alebo srdcovo-cievnymi problémami. Je bez obsahu mangánu a fluoridov.

➢ Voda je zo vzácneho ložiska starého 70 miliónov rokov s dokonalým a jedinečným organickým filtrom vzniknutým z tiel vtedajších živočíchov. Cez tento filter sa voda obohacovala o vzácne mineráli blízke zložením ľudskému organizmu.

➢ Podľa výskumov min. 65 r. neprišla do kontaktu s povrchovými látkami, neobsahuje hormóny, pesticídy, antibiotika a pod…,

➢ Voda má jedinečný COD (chemicko-oxidačný index). Preto je vo vynikajúcej kondícii a vydrží extrémne podmienky ako chlad alebo teplo a to dlhodobo bez straty na kvalite alebo mikrobiológie vody.

➢ Kapacita prameňa je iba 34 rokov.

➢ Kvôli obmedzenému limitovanému množstvu zdroja je dostupná iba pre 0,002% populácie sveta.

➢ Je balená nemeckou špičkovou technológiou Krones do BPA-free fliaš belgickej značky Resilux.

 

Viac informácií o nájdete na ich stránke www.royalwater.sk

Zdieľajte tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Scroll to top