ZMENY 2020

Vážení klienti,

v prvom rade Vám chceme poďakovať, že ste v roku 2019 jedli práve s nami a že ste nám prejavili dôveru. V roku 2020 máme pre vás dve hlavné zmeny. Našou snahou je prinášať Vám čo najvyššiu kvalitu a pomáhať Vám udržať zdravý životný štýl. V roku 2020 Vám želáme veľa úspechov, šťastných chvíl s najbližšími a predovšetkým zvýšenie úrovne Vášho zdravia.

V posledných mesiacoch sme pozorovali pomerne značný nárast cien našich vstupov, čo výrazne ohrozovalo náš zámer prinášať Vám jedlo pripravené len z tých najkvalitnejších surovín. Našim poslaním je v prvom rade zabezpečiť plnohodnotné a čerstvé potraviny, ktoré sú zárukou Vašich vysnených výsledkov. Nevieme si predstaviť, že by sme Vám prinášali na stôl jedlo z menej kvalitných surovín len preto, aby sme si udržali nižšie ceny.

Snahou našej spoločnosti je zachovať stabilitu cien, ale nie v prípade, ak máme obetovať kvalitu. Nazdávame sa, že v takom prípade by naša snaha stratila zmysel pre Vás a aj pre nás. Z toho dôvodu sme rozhodli upraviť cenník menu.

 

Škola varenia v Thajsku. (August 2019)

Vegetariánske menu

Okrem toho po viacerých návštevách Ázie, absolvovaní kurzu varenia v Thajsku a pozorovaní zmien na svojom tele a tele športovcov sme dospeli k záveru, že vegetariánska strava prináša veľa výhod – prísun energie, zlepšenie pracovných a športových výkonov. Práve preto si budete môcť u nás objednať vegetariánske menu za rovnakú cenu ako pri štandardnom menu.

V roku 2020 tiež mierne znížime podiel živočíšnej stravy. Vieme, že veľa čítate a počúvate trénerov, ktorí tvrdia, že bez mäsa, jogurtov, tvarohov a vajíčok Vám svaly nenarastú. Tie však dokážu rásť aj z rastlinnej bielkoviny a dostatku sacharidov. Vedeli ste, že zvýšený cholesterol je predovšetkým vďaka nekvalitnej živočíšnej strave a nadmerného množstva tuku? Príliš vysoký cholesterol Vám zužuje tepny, pričom môže dôjsť až k infarktu. 

Veríme, že klienti, ktorí budú našu stravu dodržiavať na 100% budú mať aj lepšie zdravotné výsledky. Zároveň budú pozorovať rýchlejší úbytok nadbytočnej váhy. Skúste tiež aspoň 1 deň z víkendu vynechať živočíšnu bielkovinu, myslite na svoje zdravie a telo, pretože to je jediné miesto, kde žiť musíte a v ktorom sa predsa chcete cítiť pohodlne.

Veríme, že chápete zmeny v našom stravovaní a prejavíte nám dôveru starať sa o Vaše zdravie aj v roku 2020 a tešíme sa na spoluprácu s Vami.

Zdieľajte tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Scroll to top