krabičková strava

5 DÔVODOV, PREČO SA KRABIČKOVÁ STRAVA OPLATÍ

Krabičková strava je jednoduchá možnosť ako zdravšie jesť, obohatiť svoj jedálníček, schudnúť, predchádzať zbytočným zdravotným problémom a šetriť svoj čas.

1. Nemusíte nakupovať a variť

O všetko sa postaráme my. Nakúpime kvalitné a čerstvé suroviny a pripravíme ich podľa našich chutných receptov.  Kladieme dôraz na energeticky a nutrične vyvážené jedlo. Vy už iba otvoríte, ohrejete a vychutnávate. Ostane vám viac času na vaše aktivity a najbližších.

2. Spestríme váš jedálny lístok

Dochádzajú vám nápady a nechce sa vám rozmýšľať nad otázkou ,,Čo budem zajtra variť?“ Krabičková strava poskytuje široké spektrum jedál. Máte možnosť spoznať nové kuchyne, recepty a rôznorodé, zdravšie zloženie stravy.

3. Výživné jedlá

Krabičková strava je bohatá na vitamíny, minerály, antioxidanty a vlákninu. Nemusíte sa starať o svoj kalorický príjem, počítať gramy sacharidov, tukov a bielkovín. Všetky živiny vám dodáme v správnom množstve a pomere v závislosti od vašich cieľov. Zdravá strava je alfou a omegou pri chudnutí, ale aj dlhodobom zdraví – dokážeme ňou ovplyvniť krvný tlak, predchádzať rakovine, cukrovke a ďalším nežiaducim chorobám.

krabičková diéta

4. Rôzne druhy menu

StefFit ponúka na výber viacero druhov menu – štandardné, vegetariánske, vegánske, bezlepkové aj bezlaktózové. Ak máte akékoľvek ďalšie požiadavky alebo potraviny, ktoré nemôžete konzumovať, zadajte ich priamo v objednávke do poznámky.

5. Naučíme vás jesť zdravo a pravidelne

Ku každému jedlu dostávate aj informácie o jeho zložení. Všímajte si, aké suroviny používame pri varení. Nekupujte čokoládový jogurt plný Éčok v obchode. Vyskúšajte si spraviť svoj domáci jogurt, podľa nášho zloženia. Stačí použiť kvalitné potraviny, bez pridaných cukrov, farbív a konzervantov. Pravidelná strava pomáha psychike, tráviacej sústave a uľahčuje kontrolu nad veľkosťami porcie. Najlepšia ,,diéta” je tá, ktorú vydržíte dlhodobo.

Má krabičková strava aj nevýhody?

Jednou z obávaných nevýhod je na prvý pohľad vyššia cena oproti nákladom na nakupovanie a varenie doma. Ak však jedávate v reštauráciách, cena krabičkovej stravy vás nakoniec vyjde lacnejšie, efektívnejšie a hlavne zdravšie. Denné menu v jedálňach a reštauráciach je často nekvalitné – polotovary, mrazené mäso za pár centov, nedovarené/prevarené jedlo či prepálený olej sú najčastejšími problémami. 

Druhou nevýhodou je množstvo odpadu – krabičiek. Tie sú však recyklovateľné a môžete ich bez problémov triediť do plastov.

Ďalšou z nevýhod môžu byť aj vaše chute. Mozog kričí, že chce sladké, ale v krabičke je slané jedlo. Menu vždy zostavujeme my, preto je už na vašej disciplíne a pevnej vôli odolať pokušeniam. Ak však dostanete v krabičke na raňajky slané jedlo a veľmi túžite po sladkom (ktoré je na olovrant), nebojte sa ich navzájom vymeniť – na konci dňa stále dostanete do tela rovnaké živiny a počet kalórií. 

Krabičková strava, to je jednoducho povedané: ,,ŽIVOT AKO NA DOVOLENKE.“ 

Chutný a zdravý all inclusive.

Chcete vyskúšať jesť s nami? Objednajte si cez náš formulár.

Zdieľajte tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Scroll to top