FOCKED

FOCKED ANTI-STRESS ENERGY DRINK

Prírodný jemne sýtený nápoj z byliniek damiána, schizandra, guarana a yerba máte.

Vďaka unikátnemu zloženiu drinku FOCKED dostanete Váš stresový hormón kortizol pod kontrolu a zároveň Vaše kognitívne funkcie pozdvihne na lepšiu úroveň. Veľmi dôležité sú blahodarné účinky prísad ako sú damiana, schizandra, mate a guarana, ktoré sa dlhé stáročia využívajú v medicíne pri liečebných procesoch. Viac o týchto účinkoch nájdete na webe focked.eu

V unikátnej receptúre vynechali aspartam a taurín. Veria, že prístupom a plánmi do budúcnosti prispejú k lepšiemu svetu a obohatíme zdravými produktmi súčasný trh. 

 

FOCKED hydrate

Nápoje FOCKED hydrate sú unikátnym doplnkom minerálov, ale predovšetkým si ich konzument zamiluje pre vynikajúcu ovocnú osviežujúcu chuť. Nápoje sú určené pre športovcov, aktívne žijúcich ľudí, starších ľudí a pre osoby s nedostatkom vápnika a ďalších stopových prvkov.

Základom funkčných magnéziových nápojov FOCKED hydrate je Aquamin, ktorý sa získava zo vzácnych červených kalcifikovaných morských rias Lithothamnion ktoré rastú v chladných vodách Atlantického oceánu na severozápadnom pobreží Islandu. Aquamin nie je len bohatým zdrojom vápnika a magnézia, ale aj ďalších 74 stopových minerálov: fosfor, síra, železo, sodík, fluorid, bór, zinok, jód…

Unikátne biochemické vlastnosti majú preukázaný vplyv na kosti, kĺby, zuby a zdravie tráviaceho systému. Klinické štúdie dokazujú  preukázateľné tlmenie produkcie paratyroidného hormónu, ktorý zvyšuje hladinu Ca v krvi jeho uvoľňovaním z kostného tkaniva. Zároveň preukazuje protizápalové účinky. Pôsobí ako prevencia voči osteoartritíde. Zlepšuje tvorbu kostného tkaniva.

Zloženie: pitná voda, glukózo-fruktózový sirup, kyselina citrónová, aquamin (prírodný zdroj vápnika), prírodná aróma, konzervačná látka (sorban draselný), vitamín C. Sýtené oxidom uhličitým.

 

OBJEDNAJ SI CEZ STEFFIT.EU

Vďaka našej spolupráci s focked.eu si tieto unikátne energetické nápoje môžeš objednať už aj cez nás. Ak momentálne neodoberáte stravu, pri odbere nad 24 kusov vám vieme doviezť počas rozvozu nápoje na adresu.

Uveďte dátum rozvozového dňa, kedy chcete drink doviezť.
Pri výbere spôsobu platby prevodom na účet sa zaväzujem objednávku zaplatiť do 24 hodín od prvého prevzatia objednávky spolu s uvedením presného údaju OBDOBIA, za ktoré platím (v poznámke internet bankingu pri platbe).
Zdieľajte tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Scroll to top