Prečo klientom neprezradíme jedálniček vopred?

Naši klienti nevedia, aký jedálniček ich počas týždňa čaká. Jediné, čo vedia je, aké dni ich čakajú, napríklad vegetariánsky deň, menu bez lepku, menu bez laktózy alebo živočíšnej bielkoviny. Každý večer majú zdravé prekvapenie. Konkrétne menu nezverejňujeme z nasledovných dôvodov:

#1 Zdravé prekvapenie

Chceme, aby sa naši klienti tešili na každé nové, zdravé ráno. Chutné prekvapenie ich vždy poteší a stáva sa tak základom zvládnutia ich náročného dňa. Je dôležité do nového dňa vykročiť s dobrou náladou a spokojným žalúdkom.

Častokrát sa nám stáva, že klienti ani nášho rozvozcu nepozdravia, lebo uvidia svoju tašku s jedlom a sú zvedaví čo ich čaká na ďalší deň. Ak by vedeli menu na celý týždeň vopred, čaro prekvapenia by sa stratilo a s ním aj každodenné potešenie pozitívne vplývajúce na psychiku.

#2 Názov jedla nezodpovedá jeho chuti

Naša kombinácia ingrediencii a korenín sa nemusí vždy zhodovať s predstavou o chuti len na základe názvu jedla. Ak si klient prečíta už v pondelok čo bude jesť v stredu alebo štvrtok, nemusí mať práve vtedy na to chuť. Alebo naopak, tešia na stredu ráno, ale keď príde ten deň, už nás to jedlo neprekvapí a nemáme takú chuť ho zjesť. Častokrát nevieme dopredu povedať, aké chute budeme mať v určitý deň.

#3 Všetko je v hlave

Naši klienti zaspávajú s pocitom hladu a tešia sa na raňajky. Nie však z dôvodu, že by mali nedostatok jedla, ale preto, že v dnešnej dobe sa človek dostane do kľudu až večer a v momente, keď ich telo a mozog oddychuje, dostávajú impulz, že sú hladní. Prečo počas dňa, keď máme viac pohybu hladní nie sme, ale keď večer po náročnom dni vypneme, najradšej by sme zjedli celú chladničku? V tomto prípade úraduje len naša hlava, a preto sa nie nadarmo hovorí, že všetko je v hlave.

Zdieľajte tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Scroll to top